Kachel (afstand-) bedieningen

 

Digitale drie tijden klok

Met deze klok kunt U tot 24 vooruit maximaal drie starttijden programmeren. Deze digitale klok is ook uitgerust met een direct start funktie.

Combi-klok geschikt voor Air Top 2000S, 3500, 5000

Voor het instellen van max. drie tijden en de temperatuur. Ook deze klok heeft een direct start funktie.

Telestart T70 / T80

Met deze afstandsbediening kan een Webasto verwarming op maximaal 600 meter geactiveerd worden. Verwarmings- en ventilatieduur zijn variabel programmeerbaar. Bij de T80 ontvangt U een terugmelding als de oproep geslaagd is.

Telestart T100 HTM

Met deze afstandsbediening kunt U de vertrektijd programmeren en de afstandsbediening regelt dan zelf de verwarming van uw auto en dit afhankelijk van de buitentemperatuur.

Thermo Call TC 1.1 

Met deze bediening kunt U uw verwarming eenvoudig per telefoon inschakelen, ook mobiel. U heeft dan wel een GSM nummer nodig. (abonnement of Pre Paid). U kunt zowel de verwarmings- als de ventilatiestand in of uitschakelen, daarnaast is ook de individuele duur van verwarming of ventilatie in te stellen. Bij het instappen is het direct warm en comfortabel.

 

 

VORIGE PAGINA                                                                                                            VOLGENDE PAGINA