Navigatie Portabel

 De hier afgebeelde typen zijn reeds achterhaald, maar geven een idee qua mogelijkheden. We kunnen de allernieuwste modellen leveren.

 

Het grote voordeel van de portable navigatie is, zoals de naam al zegt, het portabel gebruik.                                     Deze systemen zijn veelal uitgerust met batterijen en een losse- / vaste- GPS-antenne.                                             Hierdoor zijn ze bruikbaar in de auto, maar ook op de fiets, wandelend, enz.                                                                 Aangezien deze systemen alleen gebruik maken van de GPS-antenne voor plaatsbepaling, kan het zijn dat de werking in tunnels en tussen hoge bebouwing te wensen over laat ! Door de batterijen is de gebruiksduur natuurlijk beperkt, tenzij er een 12 Volt laadsnoer bijgeleverd is. 

 

Navman ICN 320, het instap model

Bevat gedetailleerd, alle straten van de BeNeLux.                                                             Batterijen bijgevoegd, dus klaar voor gebruik                                                                                                                                 incl. software tbv. flitspalen!

 

                                               

 

Navman ICN 520,                                                    BeNeLux + hoofdwegen van Europa voorgeprogrammeerd, met touchscreen.           

Navman ICN 520 Premium,                                  BeNeLux + hoofdwegen van Europa voorgeprogrammeerd en tevens Europa gedetailleerd bijgeleverd op CD-ROM's.             Touchscreen en met afstand-bediening !                                                        beide incl. software tbv. flitspalen en POI's !

 

 

Navman ICN 550                                                             BeNeLux en Europa gedetailleerd met POI's, voorgeprogrammeerd door eigen opslag-capaciteit van 4 GB. Zorgeloos heel Europa door, zonder tussenkomst van een computer.                            Ook deze inclusief de software met gegevens betreffende de lokatie van flitspalen

 

 

BECKER TRAFFIC ASSIST 7914

Portable navigatie, te gebruiken in de auto, maar ook op de fiets of tijdens het wandelen.  Voorzien van 1GB geheugen, waardoor 27 landen reeds voorgeprogrammeerd zijn. De Becker beschikt over een touchscreen-display en is voorzien van een MP-3 en WMA-player. U kunt dus Uw eigen favoriete muziek downloaden, via de USB-ingang.

Reeds voorgeprogrammeerde landen: Andorra, Belgie, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot Brittanie, Italie, Ierland, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, San Marino, Slovenie, Slowakije, Spanje, Tsjechie, Vaticaanstad, Hongarije, Zweden en Zwitserland.     De Becker is voorzien van Points of Interest (hotels, enz) en het invoeren v.e. bestemming kan via plaats, straat, huisnummer, kruispunt of postcode. Er kunnen eventuele tussenstops geprogrammeerd worden en via Route-Keuze kan men een voorkeur aangeven voor de snelste, danwel de kortste route. De route-calculatie (reistijd) kan rekening houden met de snelheid van reizen (auto of te voet b.v.). Tevens is de Becker voorzien v.e. "Speed-Limit", waarbij een waarschuwings-signaal klinkt bij overschreiden v.d. maximale snelheid. Er kunnen tot 50 bestemmingen in het geheugen opgeslagen worden en de plattegronden worden als kaart of in vogelvlucht weergegeven via het display. Voor de muziek-weergave is de Becker voorzien v.e. koptelefoon-aansluiting.

 

 

VORIGE PAGINA                                                                                                            VOLGENDE PAGINA