Comfort en Accessoires 2

 

We leveren en monteren ook electrische raam-bedienings systemen. Dit kan ter vervanging van een defect systeem zijn, doch ook als nuttig accessoire. Rijdend met een linker voorportierraam geopend levert menig bestuurder nekklachten en / of hoofdpijn op en tijdens het rijden het rechter raam openen is gevaarlijk. Tenzij het door een simpele druk op de knop is ! Het achteraf monteren van een electrisch bediend raam verdient zich snel terug; een dag met lichamelijke klachten kost ook geld en ergernis.
Electrische ruit-bediening voor achteraf montage of als ter vervanging van een defect systeem kan in de meeste gevallen volledig in het portier geintegreerd worden. Als origineel !

Als het raam mechanisch via een slinger geopend wordt, is een Spal-set een prima oplossing. Hierbij vervalt de raamslinger en het gat wordt afgedekt met een dop. Bijna als origineel !  

Spal

 

 

De asferische spiegel, zoals hiernaast afgebeeld, kan als vervanging van een defect spiegelglas dienen, doch ook als veiligheids-verhogende dodehoek-spiegel. Het nieuwe glas wordt op het oude spiegelglas bevestigd. Door de blauwe tint van het glas ontstaat er minder snel verblinding door achterop komend verkeer en door de "bolling" ontstaat er een groter zichtveld.

 

 

Centrale Portier Vergrendeling

Hoewel de meeste wagens tegenwoordig standaard al voorzien zijn van CPV,         rijden er nog een aanzienlijk aantal voertuigen, veelal oudere danwel basis-uitvoeringen rond, welke nog niet voorzien zijn. Heeft Uw wagen al CPV, maar nog niet voorzien van een afstandbediening, dan is het een betrekkelijk kleine en niet al te dure ingreep om deze accessoire alsnog aan te brengen. Heeft U de handen vol (met boodschappen), dan is een druk op de knop voldoende om de portieren te ontgrendelen. Minstens zo belangrijk is het sluiten van alle portieren; één druk op de knop en alle portieren zijn op slot !   Eventueel kan de electrische raam- en dak-bediening er bij aan gekoppeld worden.   

Een complete set bestaande uit 2 of 4 cpv-motoren met toebehoren en twee afstandbedieningen. In vrijwel iedere wagen achteraf te monteren.                                Is Uw wagen al van en afstandbediend alarm voorzien, dan kan een achteraf cpv-systeem veelal gekoppeld worden aan die afstand-bediening. Vrijwel elke originele sleutel kan gemonteerd worden in de afstand-bediening van het model "klapsleutel". Dus handzender en sleutel compact en fraai als een geheel.

 

 VORIGE PAGINA                                                                                                            VOLGENDE PAGINA