Automaterialen en accessoires

Door de technische knowhow en de vele jaren              ervaring binnen ons bedrijf, leveren we niet alleen       een goed produkt, doch ook een goed advies.                En voor de "moeilijke" onderdelen, o.a. voor de             antieke- en Amerikaanse-auto kunt U natuurlijk               bij ons terecht !

 

Een blik in de totaal verbouwde shop, anno 2010

 

 

Auto Parts International is een samenwerkingsverband tussen het Belgische bedrijf  Doyen Auto en automaterialen-grossiers in BelgiŽ, Frankrijk en Nederland. Doyen verzorgt voor een deel de inkoop en marketing voor de aangesloten deelnemers.  

 

 

 

We zijn aangesloten bij Auto Parts International, waardoor we een complete lijn, veelal originele-kwaliteit (o.e.), aan onderdelen kunnen leveren voor een concurrerende prijs. Hierbij moet U denken aan accu's (Varta, Exide), uitlaten (walker/bosal), schokdempers (monroe/requal,enz), remdelen (lucas/brembo,enz), ontstekingsdelen (valeo/beru,enz), airco-delen (valeo,enz), filters en andere motordelen, enz. Doordat we een eigen werkplaats hebben, zijn we ook in staat remleidingen en andere speciale toebehoren volgens wens te maken. De in de shop verkochte accessoires kunnen tegen concurrerende prijzen in onze werkplaats gemonteerd worden.         Echter de automaterialen zoals remdelen, koppelingkits, motordelen, enz monteren wij niet, Dit laten we aan de garage-wereld, ook onze klanten, over !             

 

Kentekenplaten leveren we in alle soorten en maten,                       oud en nieuw, veelal de zelfde dag klaar.

Naast Kroon-Oil (dealer) leveren we desgewenst

ook andere merken olie.

Uniroyal banden veelal uit voorraad leverbaar

Naast Uniroyal kunnen we ook diverse andere merken leveren en eventueel de montage verzorgen.

 

 Wintertijd = winterbandentijd !                                                                                                                                                    Aangezien de bandenfabrikanten de banden steeds verder verfijnen, zowel qua materiaal als profiel, worden de verschillen tussen winter- en zomerbanden ook steeds groter. Een nadelige bijkomstigheid hiervan is dat de zomerband steeds slechter presteert in de winter ! Een uitzondering vormt de vier-seizoenen band, welke een goed alternatief kan zijn. Heeft U dus plannen op wintersport te gaan, maar ook als U veel winterse-kilometers in Nederland rijdt, overweeg dan de aanschaf van winterbanden. Een winterband scoort niet alleen veel beter op sneeuw, maar ook de kans op aquaplaning ( een waterfilm tussen band en wegdek = slippen ) is veel kleiner. De maanden met een R erin zou men als winterband-maanden kunnen betittelen. Bij temperaturen boven de 7 graden is het verstandiger weer de zomerbanden te monteren, aangezien de slijtage van het zachtere winterband-rubber te veel toeneemt. Ook al lijkt de aanschafprijs van een winterband hoog, realiseer u echter wel dat in de maanden dat ze gemonteerd zijn, de slijtage v.d. zomerband vervalt, met als resultaat dat deze langer meegaan!

In de shop zijn "bandenbomen" te koop voor de compacte opslag v.d. banden.

Door het opener profiel is de water-afvoer van de winterband veel beter.                  Het is raadzaam de banden twee aan twee te wisselen van voor naar achter en dus niet van links naar rechts, ook al klinkt dat leuker. Bij het wisselen van de wielen kan men op elk wiel vermelden waar het 't volgend seizoen geplaatst moet worden.

 

 

We zijn officieel Kroon-Oil dealer, waarom ?,                                                                        het is een Nederlands produkt van zeer goede kwaliteit, ondersteund door een goed verkoop-apparaat en natuurlijk voor een goede prijs !                                   Kroon-Oil levert niet alleen de modernste olie-soorten, maar ook de nieuwste koelvloeistoffen voor de meest recente voertuigen. Tevens levert men diverse soorten vet, maar ook vloerkorrels (absorbent). Daarnaast levert men allerlei industriŽle produkten, onderhoudsprodukten, maar ook de vertrouwde ruitensproeier-vloeistof.                                                                                                             Zoekt U informatie betreffende de juiste olie-soort (motor-, transmissie-, enz-) of koelvloeistof, breng dan een bezoek aan de site van Kroon-oil.

 

 VORIGE PAGINA                                                                                                               VOLGENDE PAGINA