Auto  elektro

Startmotoren en Dynamo's / Alternatoren in ruil op voorraad en / of veelal dezelfde dag gerepareerd.

Besselink Hengelo is het adres voor starters en alternators !                                      U gaat toch ook niet met kiespijn naar de cardioloog?

Informeer vrijblijvend naar onze scherpe prijzen. Tot twee jaar garantie mogelijk !

In 1947 begon Theo Besselink (gesteund door z'n vrouw) met de reparatie van het electrisch gedeelte van voertuigen. Tot op heden is dat nog steeds een belangrijk bestanddeel van het bedrijf.

Heden ten dage moet men echter elektronica specialist zijn om nog te kunnen werken aan de steeds complexere elektronica van de moderne vervoermiddelen. Alleen door continu bij te scholen kunnen onze mensen U nog steeds goed van dienst zijn.

Onze werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit de inbouw van navigatie, audio, telecommunicatie, alarmsystemen (SCM), standverwarming , voertuigvolgsystemen en rijtijdenregistratiesystemen. Natuurlijk repareren we ook nog altijd startmotoren, dynamo's, verlichting en andere elektrische onderdelen van uw auto. Naast de reparatie van bestaande systemen, ontwerpen en bouwen we ook complete electrische-installaties t.b.v. speciaal-voertuigen (brandweer, ambulances, enz.)                                                                           Wij werken niet alleen aan personenwagens, maar ook aan vrachtwagens, motorfietsen, tractoren, graafmachines, antieke auto's, aanhangwagens enz.

Al deze elektronicadelen en systemen kunnen we leveren en evt. repareren. Indien dit laatste niet in eigen beheer mogelijk is, zorgen wij voor in- en uitbouwen en kunnen we de reparatie laten verzorgen.

Onze medewerkers geven U graag een goed advies, een specificatie van de kosten en zullen Uw opdracht       met zorg uitvoeren.

Harrie, onze chef-werkplaats, hier nog aan het werk.

Na bijna 50 jaren, waarin hij een vertrouwde

"steunpilaar"  binnen het bedrijf was, geniet hij nu

van z'n wel verdiende pensioen. 

Wintertijd = start-problemen-tijd ?!

Hoeft niet, laat bij ons de auto-accu nameten. Tevens controleren we het laad-cicuit. Wie weet meer van accu's en laadstroom dan de auto-electro-specialist !

AKTIE;     Electronische accutester, nu voor   Eur  149,=                                                     '                Meet de capaciteit en de (laad-)spanning digitaal en meldt in het display:   '                Accu OK of Accu Defect of Accu Laden en Testen.

Er is ook een electronische tester t.b.v motorfiets accu's leverbaar

 

 

 

 VORIGE PAGINA                                                                                                           VOLGENDE PAGINA